Home > Blog > Verslag Bedevaart Kevelaer

Verslag Bedevaart Kevelaer

Op zaterdag 2 september zijn 8 personen uit Hoonhorst meegegaan op bedevaart naar Kevelaer. In alle vroegte vertrokken zij per luxe bus richting Duitsland waar zij in Kevelaer de andere groepen uit de omliggende dorpen ontmoetten. In processie liep de groep naar de Antoniuskerk met medewerking van muziekvereniging De Bergklanken uit Luttenberg. Na de Eucharistieviering, waarin de zang werd verzorgd door het koor van de Geloofsgemeenschap H. Cornelius uit Luttenberg, werd de Processiekaars gezegend en vervolgens meegedragen in de processie om bijgeplaatst te worden in de Genadekapel in het centrum van Kevelaer. Daarna was tijd voor een uitgebreid en gezellige lunch. In de middag volgen de Kruisweg en het Plechtig Lof in de Basiliek. De groep kan terugkijken op een mooie, inspirerende en gezellige dag!