Home > Blog > Boerderijviering 15 oktober Dalmsholte

Boerderijviering 15 oktober Dalmsholte

Op zondag 15 oktober houden we een bijzondere kerkdienst in het teken van het platteland en de kerk. Dit jaar zijn we te gast op het bedrijf van Christien en Rinus Mars aan de Dalmsholterweg 30 8146 PM Dalmsholte.

De boerderij-viering heeft als thema “deel van het leven”. Wij zijn een deel van het leven en erkennen onze plaats in de schepping. Door de eeuwen heen zijn we steeds bezig om het leven naar onze eigen hand te zetten. Zoals met het bewerken van het land en de verzorging van de dieren. Daarbij moeten we ons geregeld buigen voor zaken die we niet in de hand hebben.

De viering begint om 10.00 uur met koffie. De werkgroep Kerk in Platteland organiseert deze viering, die geleid wordt door Pastoraal Werker Marga Klein Overmeen. Na de dienst is er gelegenheid om de Marshoeve van de familie Mars te bezichtigen. Een manege en de zorgboerderij die zich inzet voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen die beperkt worden in hun sociaal emotionele contacten. De werkgroep Kerk in Platteland nodigt u hiervoor van harte uit.